Handelsbetingelser

De angivne priser og den inkluderede fragt gælder kun for forsendelser til Danmark.

De bestilte bøger sender vi som brev eller pakke med PostDanmark. Levering sker normalt inden for 3 arbejdsdage.

Fortrydelsesret: Du har 14 dages returret, hvis du fortryder dit køb. Det er en betingelse for at kunne benytte returretten, at forlaget Alcologic modtager den returnerede bog i væsentligt samme stand, som da du modtog den, samt at den returneres senest 14 dage efter modtagelsen. Forsendelsesomkostninger i forbindelse med denne returnering er for din egen regning.

Bogen/bøgerne kan sendes som gave til en anden adresse end ordregivers, - kontakt os for at aftale nærmere herom på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 22100688.

 

Tilmeld dig nyhedsbrev

Nyheder og tilbud fra forlaget udsendes sammen med nyhedsbrevet fra Misbrugsakademiet.

Tilmeld dig på www.misbrugsakademiet.dk

 

 

 

Sagt og skrevet om vores bøger

"Da jeg var færdig med at læse bogen, begyndte jeg at græde, da det var meget befriende at læse om ens eget liv. Situationer, som jeg selv havde oplevet, uden at der rigtig var nogen, der ved det. Jeg ser tilbage på bogen med sympati og følelser helt ud over det sædvanlige, da den virkelig rørte mig. Den rørte noget, jeg har forsøgt at gemme af vejen for at skåne mig selv og komme videre. Jeg betragter lidt bogen som en slags terapi for mig. Det, jeg aldrig fik andre steder, til dels fordi jeg selv valgte det fra, til dels fordi jeg ikke blev tilbudt nogen hjælp."

Martin Hansen