Udgivelser

 

forside-tag-kampen-op  

kr. 159,-

inkl. moms og fragt

Tag kampen op

af Anna Marie Aggerholm


Tag kampen op mod alkoholafhængighed
giver et fremragende indblik i mekanismerne i alkoholafhængighed og konsekvenserne heraf. Bogen er også en praktisk vejledning i, hvordan læseren kan omsætte den faktuelle viden til handling. Via en række autentiske eksempler, enkle test og forslag til, hvordan man som pårørende eller kollega takler "den svære samtale", guides læseren gennem metoderne til knægtelse af benægtelse.

Når du overvejer at læse bogen, er det sikkert, fordi du enten har en alkoholiker i din nærmeste omgangskreds, eller du mistænker nogen for at nyde mere alkohol, end godt er. Forhåbentlig vil bogen give dig mod og styrke til at hjælpe et andet menneske ud af et skadeligt alkoholforbrug, for det er ikke sikkert, at vedkommende selv tager initiativ til at søge behandling.


Om forfatteren

Anna Marie Aggerholm (1957) har flere års erfaring som rådgiver og konsulent inden for behandling af alkoholafhængighed. Derudover er Anna Marie en kendt foredragsholder, hvor hun fortæller om egne erfaringer med at være alkoholiker, og om, hvad sygdommen gør ved de pårørende.


Anmeldelse

"Anna Marie formår at fortælle om et så tabubelagt emne som alkoholisme med en så naturlig og medrivende stemme, at det pludselig virker nemt. Jeg er blevet meget klogere på alkoholisme og alle sygdommens elementer, og Anna Marie har formået at gøre et svært emne let og spændende at læse om. Læs bogen... du kan kun blive klogere".
Lena Lauridsen, interkulturel konsulent 

  www.facebook.com/alcologic

 

Fakta om bogen
1. udgave
Indbundet,  285 sider
ISBN: 9788799367009
Forlaget Alcologic 2010
Omslagsfoto: Pernille Bering

Pris: kr. 159,- inkl. moms og fragt.

Køb i vores webshop på Misbrugsakademiet her

 

Tilmeld dig nyhedsbrev

Nyheder og tilbud fra forlaget udsendes sammen med nyhedsbrevet fra Misbrugsakademiet.

Tilmeld dig på www.misbrugsakademiet.dk

 

 

 

Sagt og skrevet om vores bøger

"Jeg har netop læst din bog om at være barn af alkoholikere. Det er en vigtig og vedkommende bog, som jeg kan forestille mig har været meget hård at skrive.

Du skal vide, at den går klart igennem, og budskabet er overbevisende."

Om bogen Til sidste dråbe