Udgivelser

 

forside-til-sidste-draabe  

kr. 170,-

inkl. moms og fragt

Til sidste dråbe

af Rikke Krabsen Bredahl


Denne bog er blevet en realitet efter mange overvejelser. Forfatteren, Rikke Krabsen Bredahl, skrev i 2006 et brev til sin mor, da hun for at beskytte sig selv måtte bryde kontakten med moderen, der var alkoholiker. Brevet danner grundlaget for bogens hovedbudskab.

Siden da er både moderen og faderen døde. Rikke og hendes fire søskende er stadig påvirket af de oplevelser og begivenheder, der fandt sted i de år, hvor de kæmpede for at få kompetent hjælp til hele familien.

Når du læser bogen, er det vigtigt at huske på, at det er Rikkes oplevelser af virkeligheden, du bliver indviet i. Det er hendes sandhed og hendes opfattelse af omstændighedernes udvikling, du er vidne til.

Selve brevet er bevaret i sin autentiske form og kun enkelte steder ændret i grammatikken for læsevenlighedens skyld. Skift mellem nutid og datid er også bevaret i respekt for Rikkes skiftende sindsstemning undervejs.


Om forfatteren

Rikke Krabsen Bredahl (f. 1975) fortæller om livet med alkoholiserede forældre og om hvordan omgivelserne og det offentlige samfund ser den anden vej og svigter børnene i disse familier med livsvarige traumer til følge.


Anmeldelse
“Jeg har netop læst din bog om at være barn af alkoholikere. Det er en vigtig og vedkommende bog, som jeg kan forestille mig har været meget hård at skrive. Du skal vide, at den går klart igennem, og budskabet er overbevisende."

  www.facebook.com/til.sidste.draabe

Fakta om bogen
1. udgave
Indbundet,  128 sider
ISBN: 9788799367023
Forlaget Alcologic 2011
Omslag: Maria Gimm Feltendal

Pris: kr. 170,- inkl. moms og fragt.

Køb i vores webshop på Misbrugsakademiet her

 

Tilmeld dig nyhedsbrev

Nyheder og tilbud fra forlaget udsendes sammen med nyhedsbrevet fra Misbrugsakademiet.

Tilmeld dig på www.misbrugsakademiet.dk

 

 

 

Sagt og skrevet om vores bøger

"Da jeg fik bogen "Til sidste dråbe", tænkte jeg ved første øjekast, at det ikke var noget, jeg gad læse. Jeg er normalt ikke den store læsehest. Men da jeg kom i gang, kunne jeg simpelthen ikke slippe den igen. Den var så spændende, og det var, som om det var mig eget liv, jeg sad og læste om. Som om nogen kendte alt til mit liv, og hvordan det var foregået.  "

Martin Hansen