Udgivelser

 

forside-til-sidste-draabe  

kr. 170,-

inkl. moms og fragt

Til sidste dråbe

af Rikke Krabsen Bredahl


Denne bog er blevet en realitet efter mange overvejelser. Forfatteren, Rikke Krabsen Bredahl, skrev i 2006 et brev til sin mor, da hun for at beskytte sig selv måtte bryde kontakten med moderen, der var alkoholiker. Brevet danner grundlaget for bogens hovedbudskab.

Siden da er både moderen og faderen døde. Rikke og hendes fire søskende er stadig påvirket af de oplevelser og begivenheder, der fandt sted i de år, hvor de kæmpede for at få kompetent hjælp til hele familien.

Når du læser bogen, er det vigtigt at huske på, at det er Rikkes oplevelser af virkeligheden, du bliver indviet i. Det er hendes sandhed og hendes opfattelse af omstændighedernes udvikling, du er vidne til.

Selve brevet er bevaret i sin autentiske form og kun enkelte steder ændret i grammatikken for læsevenlighedens skyld. Skift mellem nutid og datid er også bevaret i respekt for Rikkes skiftende sindsstemning undervejs.


Om forfatteren

Rikke Krabsen Bredahl (f. 1975) fortæller om livet med alkoholiserede forældre og om hvordan omgivelserne og det offentlige samfund ser den anden vej og svigter børnene i disse familier med livsvarige traumer til følge.


Anmeldelse
“Jeg har netop læst din bog om at være barn af alkoholikere. Det er en vigtig og vedkommende bog, som jeg kan forestille mig har været meget hård at skrive. Du skal vide, at den går klart igennem, og budskabet er overbevisende."

  www.facebook.com/til.sidste.draabe

Fakta om bogen
1. udgave
Indbundet,  128 sider
ISBN: 9788799367023
Forlaget Alcologic 2011
Omslag: Maria Gimm Feltendal

Pris: kr. 170,- inkl. moms og fragt.

Køb i vores webshop på Misbrugsakademiet her

 

Tilmeld dig nyhedsbrev

Nyheder og tilbud fra forlaget udsendes sammen med nyhedsbrevet fra Misbrugsakademiet.

Tilmeld dig på www.misbrugsakademiet.dk

 

 

 

Sagt og skrevet om vores bøger

"Da jeg var færdig med at læse bogen, begyndte jeg at græde, da det var meget befriende at læse om ens eget liv. Situationer, som jeg selv havde oplevet, uden at der rigtig var nogen, der ved det. Jeg ser tilbage på bogen med sympati og følelser helt ud over det sædvanlige, da den virkelig rørte mig. Den rørte noget, jeg har forsøgt at gemme af vejen for at skåne mig selv og komme videre. Jeg betragter lidt bogen som en slags terapi for mig. Det, jeg aldrig fik andre steder, til dels fordi jeg selv valgte det fra, til dels fordi jeg ikke blev tilbudt nogen hjælp."

Martin Hansen