Udgivelser

 

forside-vejen-op  

kr. 199,-

inkl. moms og fragt

Vejen op

- touren tilbage til mine børn

af Ole Quist


Er der nogen vej tilbage til et normalt liv, når man er endt i et alkoholmisbrug, som er ude af kontrol?

Kan man genvinde tilliden hos sine nærmeste efter en hverdag fyldt med løgn og svigt? - Ole Quist overvandt sit alkoholmisbrug, og nu er der overskud til både familie og cykling i de franske alper!


Om forfatteren

Ole Quist (1966) levede gennem de første mange år af sit voksne liv med et støt stigende forbrug af alkohol, som hen over årene udviklede sig til et misbrug ude af kontrol. I 2005 valgte Ole at tage kampen op mod alkoholen og leve et ædru liv.

I bogen fortæller Ole ærligt og uden filter om de handlinger og tanker, han gør sig, i forsøget på at genvinde tilliden til sine nærmeste og derigennem skabe et liv og en hverdag, der er værd at leve.


Anmeldelse
“Bogen er nu ”slugt” – absolut læseværdig og min allerdybeste respekt for den mand - sikke bjerge han bestiger og har besteget.
Det, der gør størst indtryk på mig, er hans beskrivelse af, at han lever en dag ad gangen, den indre og ydre bjergbestigning, og at cyklingen bringer ham i kontakt med sig selv og sine børn samt kone.”

 www.facebook.com/vejen.op

Fakta om bogen
1. udgave
Indbundet,  207 sider
ISBN: 9788799367016
Forlaget Alcologic 2011
Omslagsfoto: Jørgen Diswal

Pris: kr. 199,- inkl. moms og fragt.

Køb bogen i vores webshop på Misbrugsakademiet her

 

Tilmeld dig nyhedsbrev

Nyheder og tilbud fra forlaget udsendes sammen med nyhedsbrevet fra Misbrugsakademiet.

Tilmeld dig på www.misbrugsakademiet.dk

 

 

 

Sagt og skrevet om vores bøger

"Da jeg fik bogen "Til sidste dråbe", tænkte jeg ved første øjekast, at det ikke var noget, jeg gad læse. Jeg er normalt ikke den store læsehest. Men da jeg kom i gang, kunne jeg simpelthen ikke slippe den igen. Den var så spændende, og det var, som om det var mig eget liv, jeg sad og læste om. Som om nogen kendte alt til mit liv, og hvordan det var foregået.  "

Martin Hansen